Åpen Scene logo
Apen Scene logo

Åpen Scene tilbyr kule, urbane lokaler sentralt i Torggata. Skal du ha sommerfest, et kick-off, julebord, bursdag, bryllup eller andre typer av festligheter, har vi det perfekte selskapslokalet. Stedet er også meget godt egnet til kurs og konferanse. Vi har topp kvalitet på lyd- og lysutstyr, konferanseutrustning og alt til bespisning. 

Lokalet ligger i toppetasjen av Torggata Bad som er et av Oslo´s landemerker. Bygget har de siste årene fått en total rehabilitering og fremstår i dag som et av de flotteste bygg i Oslo. Området rundt Arbeiderplassen og Torgata har fått en kraftig ansiktsløfting. Dette har nå blitt et av Oslos mest trendy steder, med mange spennede restauranter og utesteder. Det er kun noen minutters gange til Jernbanetorget og annen kollektivtransport.

Lokalet har to saler med en kapasitet på 370 personer. 

SAL 1

Langbord 160 personer
Rundbord 90 personer
Fest 200 personer
Kino 150 personer

SAL 2

Langbord 140 personer
Rundbord 90 personer
Fest 230 personer
Kino 120 personer

 

Vi har egen takterrasse på 40m2. Det er kun adgang til terrassen fra Åpen Scene sitt lokale.

Lokalet har diverse ekstrautstyr som scene, serveringsbord og stoler, varmeskap, pluss diverse utstyr til konserter, kurs och konferanse. Åpen Scene har full skjenkebevilgning for alkohol frem til 03:00.

 

Ønsker du også å ha mat og drikke eller kun tilbehør for matservering? Vi kan også bistå med det. 

Bord

Mange ønsker å gjøre noe spesielt ut av sitt arrangement, i den anledning har vi laget forskjellige tema/fest konsepter som vil gjøre din fest et event man sent skal glemme.

Konferanse ÅS

Åpen Scene er et perfekt sted for din konferanse. Ønsker du noe annet enn vanlige hotelkonferanser, er dette det perfekte alternativet. Vi ligger midt i Oslo sentrum, med 5 min gange fra Bussterminalen og Sentralbanestasjonene. Lokalet er i det gamle ærverdige Torggata Bad. Stilen er moderne og urban.

Utvalgte - Åpen scene

Dette lokalet er perfekt utstyrt for at du skal kunne gi en utrolig bra live-show!

Våre tekniske utstyr har høy kvalitet, alt fra lydanlegg til lysanlegg.Vi har også fleksible løsninger

DSC04823.jpg

Ønsker du å gjøre noe ekstra ut av ditt arrangement? Vi tilbyr ferdig underholdningspakker basert på forskjellige temaer