top of page
Blå sal black background_edited.png

Blå Sal ligger i ærverdige bygget til  Oslo Håndverks- og Industriforening og er oppført i 1847. Arkitekt var Johan Henrik Nebelong. Han er i Norge særlig kjent for å ha tegnet  Oscarshall på Bygdøy og den middelalderinspirerte kommandantboligen på Akershus festning.  

Bygningen har et klassisk og elegante stil kombinert med moderne fasiliteter på lyd og lys. Blå sal passer perfekt til selskap, konferanse og firma arrangement.

Beliggenheten har mye å si når man skal velge blant alle selskapslokaler i Oslo.

 

Blå Sal har en svært sentral beliggenhet, nært til  Karl Johan og den kongelig slott.

Har du behov for teknisk utstyr? Vi har topp PA-anlegg og lysutstyr i huset for alle type eventer. Det er også mulig å bruke scene røyk for å få en optimalt effekt av vår lysrigg.

Skal du ha kurs eller konferanse, har vi fult AV-utstyr.

 

Blå Sal tilbyr ferdig festpakker hvor alt er inkludert eller vi kan skreddersydd opplegg ved behov.

Trenger man noe ekstra til eventet? Våre dyktige samarbeidspartnere på underholdning, dekorasjon, musikk og mat kan hjelper deg med det. I tillegg har du en dedikert eventansvarlig til stedet som bistår under hele arrangement.

Kort sagt hos oss finner du alt på ett sted.

 

Ta gjerne kontakt for befaring

Bord

Mange ønsker å gjøre noe spesielt ut av sitt arrangement, i den anledning har vi laget forskjellige tema/fest konsepter som vil gjøre din fest et event man sent skal glemme. 

Ibsen 2 stoler konferanse

Blå sal er et perfekt sted for din konferanse. Ønsker du noe annet enn vanlige hotelkonferanser, er dette det perfekte alternativet. Vi ligger midt i Oslo sentrum, med 5 min gange fra Bussterminalen og Sentralbanestasjonene.

DJ Spinning

Dette lokalet er perfekt utstyrt for at du skal kunne gi en utrolig bra live-show!

Våre tekniske utstyr har høy kvalitet, alt fra lydanlegg til lysanlegg.Vi har også fleksible løsninger.

DSC04823.jpg

Ønsker du å gjøre noe ekstra ut av ditt arrangement? Vi tilbyr ferdig underholdningspakker basert på forskjellige temaer.

bottom of page